Engleză cu vorbitor nativ


Cursurile de engleză cu un vorbitor nativ - Jay Thorne - vor pune accentul pe abilitatea copiilor de a se exprima în limba engleză, verbal și în scris, într-un context de comunicare reală cu o persoană de origine engleză.

Aceste cursuri vor începe din data de 19 Septembrie 2016, cu grupe de școlari și preșcolari, desfășurate după următorul orar:

  • pentru copii de 6-8 ani: marți între orele 16-18;
  • pentru școlari între 8 și 12 ani: joi între orele 16-18;

Câteva cuvinte despre Jay

Jay ThorneJay Thorne, vorbitor nativ de origine engleză, are o experiență de 15 ani în domeniul educațional. De-a lungul carierei sale din Marea Britanie, a desfășurat activități educaționale cu copii de vârste și abilități diferite, de la grădiniță până la liceu, iar în ultimii 4 ani a lucrat la Școala Primară din Fearnville. Calmul, entuziasmul și simțul umorului de care dă dovadă sunt atuurile care îl recomandă și îl ajută să se facă apreciat și înțeles cu ușurință, chiar și de către cei care nu vorbesc engleza în mod fluent.

Din 2015, s-a mutat în România și de-abia așteaptă să înceapă cursurile de engleză cu copiii de la Babel! Aceste cursuri se bazează pe metoda CLIL, de învățare integrată, îmbinând activități din domenii diferite (precum științele naturii, matematică, istorie, gastronomie, artă și altele) cu activități special dedicate învățării englezei. Pe întreaga durată a acestor cursuri, însă, limba utilizată în comunicare va fi engleza, astfel încât copiii să se exprime constant și cât mai liber în această limbă. De asemenea, copiii vor avea ocazia de a învăța într-un mod firesc despre cultura și civilizația engleză, iar Jay își dorește să le împărtășească pasiunea lui pentru muzică, literatură, grădinărit, drumeții și sport.


Babel Education