"Am ales Babel Junior pentru profesionalism, profesori tineri si apropiati copiilor, un mediu in care copii au cunoscut viziuni deschise si non-violente. Procesul de invatare este unul creativ."

Munteanu (Sofia si Darian - Flyers/FCE Prelim)

"Am ales Babel Junior pentru a incerca sa imbunatatim abilitatile de comunicare in limbi straine ale copilului, intr-un mediu placut, cu un corp didactic bine pregatit, cu care se poate mentine o legatura permanenta. A contat si optiunea copilului."

Hengelman (Carla-Flyers+)

"Am ales Babel Junior pentru o experienta noua, in ceea ce priveste asimilarea unei limbi straine, iar pe de alta parte poate pentru socializare. Copilul meu a asimilat cu usurinta o limba straina datorita modului prietenos in care este predat mereu si materialelor din care se invata, care sunt usor de urmarit si cat mai aproape de varsta lor."

Sgarta Luminita (Raluca-Deutsch3)

"Am ales Babel Junior din dorinta de a invata o limba straina intr-un cadru organizat si atestat.Procesul de invatare este adaptat varstei si nevoilor copiilor."

Craciunescu Oana (Vlad-Melvin2)

"Am ales Babel Junior pentru sistemul de predare, echipa tanara, libertatea copilului de a se manifest.Procesul de predare este perfect pentru copilul meu."

Adriana Vladescu (Ioana - FCE Prelim)

"Am ales Babel Junior pentru profesionalismul profesorilor, atmosfera destinsa si placuta si pentru proiectele pe care le are in derulare. Procesul de invatare este unul de lunga durata (asa cum si trebuie sa fie), foarte bine structurat. Metoda de predare se pliaza foarte bine pe stilul de invatare al copilului meu. Examenele de limba pe care le organizati sunt o motivatie in plus."

Andreea Opris (Maxim - PET Prelim)

"Am ales Babel Junior pentru experienta profesorilor, modul de lucru, incurajarea copiilor de a-si dezvolta abilitatile, programul flexibil si prietenos.Procesul de invatare este foarte instructiv si adecvat pentru elevi, deoarece ii stimuleaza sa invete singuri si ii educa pentru o comunicare eficienta cu ceilalti. Contribuie la insusirea notiunilor in mod informal, dar serios."

Rosu Claudia (Toni-CAE Prelim)

Babel Education