Școlile de vară 2017

Descoperim lumea în engleză şi germană
Engleză și germană pentru preşcolari, școlari şi adolescenţi (5-16 ani)

26 Iunie - 11 August

O școală mult visată...

În fiecare vară, Babel Junior se transformă în școala mult visată de copii.
Un loc unde întâlnești prieteni, înveți fără calificative, din activități ce îți fac plăcere, ești întâmpinat cu bucurie și respect. Toate acestea în engleză sau germană.

Ce și cum învățăm?

Pentru echipa Babel Junior, școlile de vară sunt locul de explorare a celor mai noi metode pentru învățarea limbilor străine: învățarea creativă, proiecte în echipă, ritm și muzică, storytelling, CLIL (Content and Language Integrated Learning) – învățarea elementelor din diferite materii (matematică, geografie, fizică, biologie) prin intermediul limbii străine.

Cum se desfășoara o zi obșinuită la școala de vară?

La 8.45 se deschid porțile orășelului limbilor străine.
De la 9 ne începem ziua cu intrarea în atmosfera și în tema săptămânii. Fie că e vorba de circ, lumea subacvatică, pirați, lumea fanteziei, lumea Parisului, Londrei sau a altor culturi, ne înarmăm cu vocabular și noțiuni de bază pentru a putea explora totul în engleză sau germană. Continuăm fie cu o poveste, un video sau un experiment. Ne relaxăm în parc. Întorși din pauza încercăm să găsim soluțiile cele mai bune la probleme de logică sau creativitate, ne exersăm chiar matematica și apoi creem un produs artistic. Încheiem ziua cu activități ce ne ajută să fim cu toții un grup de prieteni.

 • 9.00-10.15 - Engleză / Germană
 • 10.15-11.00 - Pauză
 • 11.00-12.15 - Engleză / Germană
 • * Pentru adolescenţi (12-15 ani), în primele 2 săptămâni (26 Iunie – 7 Iulie) vor exista cursurile de limba engleză cu vorbitor nativ.
  **Cursurile de limba germană pentru preşcolari vor avea loc în perioada 26 Iunie – 21 Iulie.
  *** Pentru adolescenţi (14 – 18 ani), în perioada 24 Iulie – 4 August se vor desfăşura cursuri de pregătire pentru examenele internaţionale Cambridge FCE şi CAE.


  Tarife curs - Vara kids 2017


  Curs / Categorie de cost
  *
  **
  ***
  ****
  Engleza, Germana
  249
  241
  228
  215

     * Tarif pentru cursant nou, 1-2 săptămâni;
  ** Tarif pentru fost cursant, cursanți noi frați, 1-2 săptămâni;
  *** Tarif pentru cursant noi, 3-4 săptămâni;
  **** Tarif pentru cursant Babel, cursanți noi frați, 3-4 săptămâni.


  ***

  Pentru cei interesați de varianta unui program prelungit, programul de după-masă este asigurat de partenerii noștri de la Școala Primară Babel, zilnic între orele 12:15 - 17:00. Acest program intensiv de învățare experiențială se realizează prin joc, mișcare și activități creative, precum ateliere de cusut, origami, educație financiară, fotografie, meșteșuguri, circ și teatru.

  Mai multe detalii puteți afla accesând pagina: http://www.scoalababel.ro/sustin-educatia

  Vă așteptăm cu mare drag!


Babel Education